Sarjaseuraaja

Suosituimmat amerikkalaiset tv-sarjat

Sarjaseuraaja > Tv-sarjat > Rikos > Alias > Henkilöt

Alias - Henkilöt

Arvin Sloane

Arvin Sloane on Sydneyn pomo SD-6:ssa. Tuntenut Sydneyn pienestä pitäen ja pitänyt häntä omana tyttärenään. Sloanella on pakkomielle Rambaldista, 1400-luvulla eläneestä filosofista, jonka ennustukset ovat käyneet toteen. Sloane jahtaa Rambaldin töitä ympäri maailmaa ja haluaa selvittää niiden salaisuuden. Sloane oli naimisissa Emilyn kanssa. Sloanella on myös tytär Nadia suhteesta Sydneyn äitiin, Irinaan.

Eric Weiss

Eric Weiss on CIA:n agentti ja Vaughnin paras ystävä. Weiss kokee välillä kovia kentällä, mutta selviää huumorilla monesta. Hän seurustelee Nadian kanssa ja on Sydneyn hyvä ystävä.

Francine Calfo

Mukana 1. ja 2. kaudella (muuttuen Allisoniksi) ja jaksossa 3.06. Francine Calfo on Sydneyn kämppis ja paras ystävä. Oli menossa naimisiin Charlien kanssa, mutta perui häät, koska mies petti häntä. Ihmettelee Sydneyn alituisia työmatkoja ja haluaisi hänen lopettavan työnsä pankissa. Francien lempileffoja olivat Kummisetä, Alaston satama, Kansalainen Kane, Kuin raivo härkä ja Imperiumin vastaisku. Kuoli 2. kaudella ja kopio Allison Doren otti hänen paikkansa.

Irina Derevko

Mukana 2. kaudella sekä jaksoissa 4.22, 4.23, 5.09, 5.11 ja 5.17. Irina Derevko on Sydneyn äiti. Lavasti kuolemansa, mutta palaa 1. kauden lopussa Sydneyn elämään. KGB:n eli NL:n tiedustelupalvelun agentti eli CIA:n vihollinen. On tehnyt yhteistyötä Sarkin ja Sloanen kanssa. Hänellä on myös toinen tytär Nadia Sloanen kanssa. Hänellä sisaret Katya ja Elena.

Jack Bristow

Jack Bristow on Sydneyn isä, oikea nimi Jonathan Donahue Bristow. On työskennellyt jo 30 vuotta Sloanen kanssa. Toimii CIA:ssa ja SD-6:ssa kaksoisagenttina niin kuin Sydneykin. Kantaa kaunaan ex-vaimoaan kohtaan. Jack ei ole koskaan ollut oikein hyvä isä Sydneylle, koska hän on asettanut työnsä tyttärensä edelle. Nyt hän yrittää kuitenkin paikata välejään Sydneyhin ja pitää tästä huolta hänen tietämättään.

Julian Sark

Julian Sark on nuorukainen, joka työskenteli Irina Derevkolle. Siirtyi myöhemmin Sloanen palvelukseen ja teki töitä Sydneynkin kanssa. Nykyään hän on yhteystyössä Liiton kanssa. Hän peri isänsä, Adrian Lazareyn, jonka Sydney tappoi. Tulee aina silloin tällöin vastaan Sydneyn operaatioissa. Ollut suhteessa Allison Dorenin ja Lauren Reedin kanssa sekä päätynyt sänkyyn Rachel Gibsonin kanssa.

Marcus Dixon

Marcus Dixon on Sydneyn pari SD-6:ssa. Sydney pelasti Dixonin kun he olivat Argentiinassa ja Dixon sai luodin rintaansa. He ovat enemmän ystäviä kuin työtovereita. Dixon ei tiennyt työskentelevänsä vihollisilleen. Hänellä on lapsia. Hänen vaimonsa Diane kuoli autopommiin, joka oli tarkoitettu Dixonille. Dixon pääsi CIA:n johtoon, mutta siirtyi APO:n.

Marshall Flinkman

Marshall Flinkman on SD-6:n neropatti. Hän keksii kaikki laitteet mitä Sydney käyttää vakoillessaan, toimii tietokonevastaavana. Ei ole kenttäkelpoinen, mutta joutuu välillä mukaan toimintaan. Änkyttää yleensä selittäessään jotain asiaa ja tekee viittauksia elokuviin ja tv-sarjoihin. Meni naimisiin kollegansa Carrien kanssa. Heillä on lapsi Mitchell.

Michael Vaughn

Mukana 1.-4. kausilla sekä jaksoissa 5.01, 5.09, 5.11, 5.14-5.17. Michael Vaughn Sydneyn yhteyshenkilö CIA:ssa. Hänen tunteensa Sydneytä kohtaan vaarantavat hänen asemansa CIA:ssa. Ei ole hyvissä väleissä Jackin kanssa. Vaughnilla oli tyttöystävä Alice, mutta he erosivat kiitospäivän aikoihin. Vaughnin koodinimi on Partiolainen, koska hän unohti ensimmäisenä päivänään kenttäkäsikirjansa. Vaughn harrastaa biljardia ja jääkiekkoa. Hän puhuu sujuvasti ranskaa ja hänellä on Donovan -niminen koira. Vaughn menetti isänsä Williamin nuorena. Aina kun Sydneyn ja Vaughnin pitää tavata, joku soittaa Sydneylle ja sanoo "Joeyn pizzeria?" ja Sydneyn tulee vastata "Väärä numero".

Nadia Santos

Mukana 4. kaudella sekä jaksoissa 3.20, 3.21, 3.22, 5.06, 5.07, 5.13-5.17. Nadia Santos on Sloanen ja Irinan tytär eli Sydneyn siskopuoli. Hän varttui orpokodissa, teki rikoksia ja asui kaduilla. Hänet koulutetaan vakoojaksi Argentiinan tiedustelupalveluun. Myöhemmin paljastuu, että hänelle valehdeltiin ja hän työskentelikin oikeasti rikollisille. Nadia liittyy APO:n ja yrittää saada isäsuhteensa kuntoon. Hän on suhteessa agentti Eric Weissin kanssa.

Sydney Bristow

Sydney Bristow'n perheeseen kuuluu isä Jack, myöskin agentti ja äiti Laura, KGB-agentti. Työskenteli kaksoisagenttina CIA:lle ja SD-6:lle. Peitetyö oli pankissa. Parhaat ystävät Will ja Francie. Oli kihloissa Danny Hechtin kanssa, mutta tämä murhattiin. Seurustelee yhteyshenkilönsä Michael Vaughnin kanssa. Sydney osaa puhua useita kieliä, ainakin englantia, saksaa, ranskaa, venäjää ja ruotsia.

Will Tippin

Mukana 1. ja 2. kaudella sekä jaksoissa 3.10 ja 5.12. Will Tippin on Sydneyn ystävä. Työskentelee reportterina. Aiheuttaa ongelmia SD-6:lle tutkimalla Dannyn murhaa. Sloane halusi eliminoida hänet, mutta Jack esti hänen aikeensa Sydneyn takia. Will vain hakattiin ja hänen oli pakko lopettaa tutkimukset. Willillä on Amy-niminen sisko, jonka henkilöllisyyttä Sydney käytti hyväkseen ensimmäisessä jaksossa. Will on ollut kauan ihastunut Sydneyhin, vaikka he ovat vain ystäviä. Will seurusteli vähän aikaa sihteerinsä kanssa. Will saa tietää totuuden Sydneystä ja liittyy CIA:han.Seuraava jakso

Suomessa Päättynyt

USA:ssa Päättynyt

Alias - Kaudet 1-5
CDON.com
Discshop.fi
44.95 €