Sarjaseuraaja

Suosituimmat amerikkalaiset tv-sarjat

Sarjaseuraaja > Tv-sarjat > Fantasia/scifi > Aavekuiskaaja > Näyttelijät

Aavekuiskaaja - Näyttelijät

Camryn Manheim "Delia Banks" IMDB

Debra Frances Manheim syntyi 8. maaliskuuta 1961 Caldwellissa, New Jerseyssa. Hänellä on poika Milo (s. 2001). Camryn vaihtoi nimensä parikymppisenä ja hänet tunnetaan monista korvakoruistaan. Hän näytteli vakituisesti sarjassa Oikeus ja kohtuus. Camryn on näytellyt mm. elokuvissa Love Hurts, Kesken jäänyt elämä (An Unfinished Life), Twisted ja Scary Movie 3 sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Ensisilmäyksellä, L-koodi, Miehenpuolikkaat ja Will & Grace.

David Conrad "Jim Clancy" IMDB

David Crawford Conrad syntyi 17. elokuuta 1967 Pittsburghissa, Pennsylvaniassa. Hän on valmistunut Brownin ja Juilliardin yliopistoista. David on näytellyt mm. elokuvissa Kuokkavieraat (Wedding Crashers), Kunnian puolesta (Men of Honor) ja The Weekend sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa House, Miss Match, Käytäväpeliä (Boston Public), Roswell ja Tunteiden verkko (Relativity).

Jennifer Love Hewitt "Melinda Gordon" IMDB

Jennifer Love Hewitt syntyi 21. helmikuuta 1979 Wacossa, Teksasissa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Karvinen - elokuva, Toinen mahdollisuus (If Only), Smokkimies (The Tuxedo), Sydäntenmurskaajat, Audrey Hepburnin tarina ja Tiedän mitä teit viime kesänä. Jennifer oli vakiohahmo sarjoissa Viiden juttu (Party of Five) ja Pala omenaa (Time of Your Life).Seuraava jakso

Suomessa Päättynyt

USA:ssa Päättynyt

Viralliset sivut

Aavekuiskaaja - Kaudet 1-5
CDON.com
CDON.com
54.95 €