Sarjaseuraaja

Suosituimmat amerikkalaiset tv-sarjat

Sarjaseuraaja > Tv-sarjat > Draama > 90210 > Näyttelijät

90210 - Näyttelijät

AnnaLynne McCord "Naomi Clark" IMDB

AnnaLynne McCord syntyi 16. heinäkuuta 1987 Atlantassa, Georgiassa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Gun, Amexica, The Haunting of Molly Hartley, Day of the Dead sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Muodon vuoksi, Greek, Ruma Betty, C.S.I. Miami, Todistettavasti syyllinen ja O.C.

Gillian Zinser "Ivy Sullivan" IMDB

Gillian Amalia Zinser syntyi 4. marraskuuta 1985 New Yorkissa. Hän on näytellyt mm. elokuvassa The Truth Below sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Todistettavasti syyllinen (Cold Case), Southland ja Cupid.

Jessica Lowndes "Adrianna Tate-Duncan" IMDB

Jessica Suzanne Lowndes syntyi 8. marraskuuta 1988 Vancouverissa, Kanadassa. Jessica on näytellyt mm. elokuvissa Altitude, The Haunting of Molly Hartley ja Autopsy sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Greek, Kyle XY ja Masters of Horror.

Jessica Stroup "Erin Silver" IMDB

Jessica Leigh Stroup syntyi 23. lokakuuta 1986 Andersonissa, Etelä-Carolinassa. Jessica on näytellyt mm. elokuvissa Homecoming, The Informers, Prom Night, The Hills Have Eyes II ja Luuseriopisto (School for Scoundrels) sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa True Blood, Pirunkaupat, October Road ja Greyn anatomia.

Lori Loughlin "Debbie Wilson" IMDB

Lori Anne Loughlin syntyi 28. heinäkuuta 1964 Queensissa, New Yorkissa. Hän on naimisissa Mossimo Giannullin kanssa ja heillä on tyttäret Isabella (s. 1998) ja Olivia (s. 1999). Lori on myös ollut naimisissa Michael Burnsin kanssa. Hän on näytellyt vakituisesti tv-sarjoissa Summerland, Full House, Hudson Street ja In Case of Emergency. Lori on näytellyt mm. elokuvissa Old Dogs, Moondance Alexander, Suckers ja Tyhjä kehto sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Aavekuiskaaja, Kadonneiden jäljillä, Oikeuden puolustajat ja Spin City.

Matt Lanter "Liam Court" IMDB

Matthew Mackendree Lanter syntyi 1. huhtikuuta 1983 Massillonissa, Ohiossa. Hän näytteli vakituisesti sarjassa Rouva Presidentti. Matt on näytellyt mm. elokuvissa The Roommate, Vampires Suck, Disaster Movie ja Bobby Jones - syntynyt mestariksi sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Big Love, Life, Greyn anatomia, Monk, C.S.I., Shark ja Heroes.

Michael Steger "Navid Shirazi" IMDB

Michael Mateus Steger syntyi 27. toukokuuta 1980 Los Angelesissa, Kaliforniassa. Hän on naimisissa Brandee Tuckerin kanssa. Michael on näytellyt mm. elokuvissa Assisting Venus ja 3 Girls and the Golden Cocoon sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa True Blood, Criminal Minds, Hannah Montana ja NCIS rikostutkijat.

Rob Estes "Harry Wilson" IMDB

Rob Estes syntyi 22. heinäkuuta 1963 Norfolkissa, Virginiassa. Hän on ollut naimisissa Melrose Place näyttelijä Josie Bissettin kanssa ja heillä on lapset Mason (s. 1999) ja Maya (s. 2002). Hän on näytellyt vakituisesti tv-sarjoissa Melrose Place, Silkkiä ja luoteja, Päivien viemää, Women's Murder Club ja Hei, olen Susan. Rob on näytellyt mm. elokuvissa Nostradamus, Rautakotka 3, Ruutulippu ja Kasvoton tappaja sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa C.S.I. Miami, The Evidence ja Gilmoren tytöt.

Ryan Eggold "Ryan Matthews" IMDB

Ryan Eggold syntyi 10. elokuuta 1984 Etelä-Kaliforniassa. Ryan on näytellyt mm. elokuvissa Driving by Braille ja Trophy Kids sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Perhesiteet, Taran monta elämää, Entourage, Dirt, Tunteita ja tuoksuja ja Veronica Mars.

Shenae Grimes "Annie Wilson" IMDB

Shenae Sonya Grimes syntyi 24. lokakuuta 1989 Torontossa, Kanadassa. Hän on naimisissa Josh Beechin kanssa. Shenae on näytellyt mm. elokuvissa Scream 4 ja The Cross Road sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Degrassi: The Next Generation, Kevin Hill ja Naturally, Sadie.

Tristan Wilds "Dixon Wilson" IMDB

Tristan Paul Mack Wilds syntyi 15. heinäkuuta 1989 Staten Islandilla, New Yorkissa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Mehiläisten salaisuudet ja Half Nelson sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Langalla, Kova laki ja Todistettavasti syyllinen.Seuraava jakso

Suomessa Päättynyt

USA:ssa Päättynyt

Katso netistä

http://www.ruutu.fi/ohjelmat/90210/

Viralliset sivut

90210 - Kausi 4
CDON.com
Discshop.fi
44.95 €
90210 - Kausi 5
CDON.com
CDON.com
25.95 €