Sarjaseuraaja

Suosituimmat amerikkalaiset tv-sarjat

Sarjaseuraaja > Tv-sarjat > Draama > 90210 > Henkilöt

90210 - Henkilöt

Adrianna Tate-Duncan

Adrianna Tate-Duncan on teatteriopiskelija ja Naomin paras ystävä. Sarjan alussa hänellä on huumeongelma ja joutuu käymään AA-kerhossa. Hän synnyttää adoptoitavaksi annettavan tytön 1. kauden lopulla. Adrianna seurustee pitkään Navidin kanssa, mutta Adriannan äiti painostaa tyttöä panostamaan uraansa. 2. kaudella Adrianna kiinnostuu Teddystä, mutta sortuu jälleen huumeisiin. Hän seurustelee myös hetken muusikko Javierin kanssa. Adriannan musiikkiura lähtee nousukiitoon 3. kaudella, mikä tuhoaa hänen ystävyyssuhteensa.

Annie Wilson

Annie Wilson on Harryn ja Debbien tytär. Hänellä on adoptioveli Dixon. Anniella on vaikeuksia sopeutua Kaliforniaan ja pitää yllä kiltin tytön imagoa. Annie ystävystyy Silverin kanssa, mutta 2. kaudella hänet erotetaan porukasta Naomin levittämien huhujen takia. Hän on tapaillut mm. Tyta, Ethania ja Jasperia. 2. kaudella Annie kantaa mukanaan myös synkkää salaisuutta ajettuaan autolla kännissä miehen yli. 3. kaudella Annie seurustelee Liamin sekä tämän veljen Charlien kanssa ja saa ystävänsä takaisin. Annie on lyhytpinnainen, mikä aiheuttaa ongelmia mm. hänen serkkunsa Emilyn kanssa. Annie haaveilee teatterinäyttelijän urasta.

Debbie Wilson

Debbie Wilson on naimisissa Harryn kanssa ja heillä on lapset Annie ja Dixon. Debbie työskentelee muotikuvaajana. Debbieta ahdistaa asua anoppinsa Tabithan talossa, sillä he eivät ole samaa mieltä lasten kasvatuksesta. Debbie inhoaa Tracy Clarkia, jolla on lapsi Harryn kanssa. Debbie epäilee myös Kellyn olevan kiinnostunut miehestään. Debbien ja Harryn avioliitto päättyy 2. kauden lopulla ja hän alkaa seurustella Ryanin kanssa.

Dixon Wilson

Dixon Wilson on Annien adoptioveli. Dixon alkaa sarjan alussa seurustella Silverin kanssa, mutta heidän suhteensa on usein koetuksella. Dixon on tapaillut myös DJ Sashaa. 2. kaudella Dixon ystävystyy Ivyn kanssa, mutta suhde kaatuu Ivyn oltua Oscarin kanssa. Dixon haaveilee DJ:n ja musiikkituottajan urasta.

Erin Silver

Erin Silveria kutsutaan usein hänen sukunimellään ja hän on Kelly Taylorin siskopuoli. Silver julkaisee omaa blogia, jossa hän kertoo intiimejä asioita tutuistaan. Silverista tulee Annien ystävä ja hän alkaa seurustella Dixonin kanssa. Silverin äiti sairastuu, mikä lähentää Silveria Teddyn kanssa. Silverilla on tapana juhlia puolivuotissynttäreitä. Hän myös sairastaa kaksisuuntaista mielialahäiriötä, mikä pysyy kurissa lääkkeillä. 3. kaudella Silver ihastuu Navidiin. Erin haaveilee urasta elokuvien parissa.

Harry Wilson

Kaudet 1-2. Harry Wilson on Debbien aviomies ja Dixonin ja Annien isä. Hän toimii koulun rehtorina, mikä tuo perheen Beverly Hillsiin. Harry tapaili Naomin äitiä Tracya kouluaikoina, mikä tuo ongelmia nykyiseen liittoon.

Ivy Sullivan

Ivy Sullivan tulee mukaan sarjaan 2. kaudella. Hän on taitava surffaaja ja liittyy samaan joukkueeseen Dixonin, Liamin ja Teddyn kanssa. Hän asuu äitinsä, musiikkituottaja Laurelin kanssa. He elävät boheemia elämää, mikä näkyy mm. Ivyn rennoista vaatteista. Ivy hengailee aluksi vain poikien kanssa ja on todella ihastunut Liamiin. Hän halveksii Naomin kaltaisia pinnallisia naisia, mutta ystävystyy tyttöporukan kanssa myöhemmin jouduttuaan Oscarin pettämäksi. Ivy seurustelee 2. kaudella Dixonin kanssa ja 3. kaudella Rajin kanssa.

Liam Court

Liam Court tapaa Naomin työskennellessään baarimikkona hotellissa. Liam on äkkipikainen kapinallinen eikä hän menesty koulussa. Liamin ja Naomin suhde rakoilee, kun Liam on Jenin kanssa. Myöhemmin sarjassa Liam lähentyy Annien kanssa. Liam asuu äitinsä ja inhottavan isäpuolensa kanssa, kunnes päättää lähteä omilleen 3. kaudella. Liamilla on velipuoli Charlie.

Naomi Clark

Naomi Clark vaikuttaa pinnalliselta, itsekeskeiseltä snobilta, joka johtaa koulua. Naomin vanhemmat ovat eronneet ja hänellä on sisko Jen. Hän seurusteli lyhyen aikaa Ethanin kanssa ja suuttuu ystävälleen Annielle, joka saa miehen itselleen. Naomin ja Annien ystävyys rakoilee entisestään, kun Naomi luulee Annien olleen Liamin kanssa. Suhde Liamin kanssa on koetuksella useampaan otteeseen ja he lopulta eroavat. 3. kaudella Naomi ihastuu yllätyksekseen nörttipoika Max Milleriin. Naomi rakastaa juhlien järjestämistä.

Navid Shirazi

Navid Shirazi johtaa koulun uutistoimitusta ja haastattelee usein koulukavereitaan. Hän on ollut kauan ihastunut Adriannaan. He alkavatkin seurustella, mutta eroavat aina välillä. Navid seurustelee sarjassa myös Nikan ja Lilan kanssa sekä ihastuu Silveriin 3. kaudella. Navidin perhe on rikastunut perheen isän pornobisneksellä, mutta Navid haluaa pelastaa perheen nimen luomalla oman yrityksen.

Ryan Matthews

Ryan Matthews on parikymppinen kirjallisuuden opettaja. Hänen opetustyylinsä on erilainen kuin muilla opettajilla. Kelly, Kimberly, Jen ja Laurel ovat olleet ihastuneita häneen. Ero Jenistä saa Ryanin juomaan. 3. kaudella Ryan saa tietää Jenin odottavan hänen lastaan. Ryan aloittaa myös suhteen Debbien kanssa.Seuraava jakso

Suomessa Päättynyt

USA:ssa Päättynyt

Katso netistä

http://www.ruutu.fi/ohjelmat/90210/

Viralliset sivut

90210 - Kausi 4
CDON.com
Discshop.fi
44.95 €
90210 - Kausi 5
CDON.com
CDON.com
25.95 €