Sarjaseuraaja

Suosituimmat amerikkalaiset tv-sarjat

Sarjaseuraaja > Tv-sarjat > Fantasia/scifi > 4400 > Näyttelijät

4400 - Näyttelijät

Billy Campbell "Jordan Collier" IMDB

Billy Campbell syntyi 7.7.1959 Charlottesvillessä, Virginiassa. Hän on seurustellut mm. Virginia Madsenin sekä Jennifer Connellyn kanssa. Suomalaiset muistavat hänet parhaiten Vielä kerran (Once and Again) ja O.C. tv-sarjoista. Hän on vieraillut myös sarjoissa Dynastia (Dynasty), Murharyhmä (Crime Story) ja Frasier. Billy on näytellyt elokuvissa Viimeiseen pisaraan (Enough), Rakkauden solmut (Lover's Knot) ja Lentäjäpojat (Brylcreem Boys).

Chad Faust "Kyle Baldwin" IMDB

Chad Faust syntyi 14.7.1980 Victoriassa, Kanadassa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Hope Springs, Reunalla (The Edge), Saved!, Kuuma nuoruus (Try Seventeen) ja Tamara. Chad on vieraillut tv-sarjoissa Taken, Smallville ja Cold Squad.

Conchita Campbell "Maia Rutledge" IMDB

Conchita Elizabeth Campbell syntyi 25.10.1995 Vancouverissa, Kanadassa. Hän harrastaa aerobickiä, uimista ja kilpatanssia. Hän on näytellyt elokuvissa Vaarallinen headhunter (Pursued), Wilder Days ja Scary Movie 4. Hän on myös vieraillut tv-sarjoissa CSupernatural ja Cold Squad.

Jacqueline McKenzie "Diana Skouris" IMDB

Jacqueline Susan McKenzie syntyi 24.10.1967 Sydneyssä, Australiassa. Hän on myös sanoittaja ja laulaja. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Deep Blue Sea, Romper Stomper, Enkelin lapsi (Angel Baby) ja Human Touch. Hän on myös vieraillut tv-sarjoissa Two Twisted ja A Country Practice sekä Stephen Kingin uudessa minisarjassa Painajaisia ja unikuvia.

Joel Gretsch "Tom Baldwin" IMDB

Joel Gretsch syntyi 20.12.1963 St. Cloudissa, Minnesotassa. Hän on naimisissa Melanie Shatnerin kanssa. Hänellä on tytär, Willow. Joelin ensimmäinen läpimurtorooli oli elokuvassa Bagger Vance -viheriön legenda (The Legend of Bagger Vance). Hän on näytellyt mm. elokuvissa Kate's Addiction ja Minority Report sekä vieraillut tv-sarjoissa CSI New York, CSI Miami, Taken, Frendit (Friends) ja Melrose Place.

Mahershalalhashbaz Ali "Richard Tyler" IMDB

Mahershalalhashbaz 'Ali' Gilmore syntyi 16.2.1974 Oaklandissa, Kaliforniassa. Ali aloitti näyttelemisen lukioaikana ja pääsi opiskelemaan näyttelijäksi. Hän esitti Subtv:llä pyörivässä Yli synkän virran (Crossing Jordan) tv-sarjassa Tri. Trey Sandersia useiden jaksojen ajan. Hän on myös vieraillut sarjoissa NYPD Blue ja CSI.

Megalyn Echikunwoke "Isabelle Tyler" IMDB

Megalyn Ann Echikunwoke syntyi 28.5.1983 Spokanessa, Washingtonissa. Hänen juurensa ovat Nigeriassa, Saksassa ja Skotlannissa. Megalyn kasvoi intiaanireservaatissa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Camjackers, Funny Valentines ja Creature sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa 24, 70's Show, C.S.I. Miami ja Veronica Mars.

Patrick Flueger "Shawn Farrell" IMDB

Patrick Flueger syntyi 10.12.1983 Red Wingissä, Minnesotassa. Näyttelemisen lisäksi hän sanoittaa ja soittaa kitaraa. Hän on ollut Sleeper 7 bändissä. Patrick on näytellyt mm. elokuvissa Prinsessapäiväkirjat (The Princess Diaries) ja Maailman nopein intiaani (The World's Fastest Indian) sekä vieraillut tv-sarjoissa Amyn lailla (Judging Amy), CSI Miami, Käytäväpeliä (Boston Public) ja Kova laki: Erikoisyksikkö (Law and Order: Special Victims Unit).

Peter Coyote "Dennis Ryland" IMDB

Peter Coyote syntyi 10.10.1942 Colverissa, Pennsylvaniassa. Hän on naimisissa Stefanie Pleetin kanssa. Hänellä on edellisestä liitosta tytär ja poika. Peter aloitti näyttelemisen vasta 39-vuotiaana. Hänellä on kandidaatin tutkinto kirjallisuudesta. Hän on näytellyt mm. elokuvissa E.T, Patch Adams, Random Hearts - Oikukkaat sydämet, Erin Brockovich ja Muistojen polku (A Walk to Remember). Hän on vieraillut mm. tv-sarjoissa Deadwood ja Rouva Presidentti (Commander in Chief).

Richard Kahan "Marco Pacella" IMDB

Richard Kahan syntyi 15.5.1980 Winnipegissä, Kanadassa. Hän aloitti näyttelemisen varhain, mutta pääsi vasta 18-vuotiaana yleisön tietoisuuteen kanadalaisessa teinidraamassa Edgemont. Hän on vieraillut tv-sarjoissa Da Vincin murhatutkimukset (Da Vinci's Inquest), Smallville ja Stargate: Atlantis.

Samantha Ferris "Nina Jarvis" IMDB

Samantha Ferris työskenteli tv-reportterina ennen näyttelijänuraansa. Hän on näytellyt elokuvissa Screwed - pulassa, Tappava seitti (Along Came a Spider) ja vieraillut sarjoissa The New Addams Family, Stargate SG-1, CSI, Smallville, L-koodi (The L Word) ja The Evidence.Seuraava jakso

Suomessa Päättynyt

USA:ssa Päättynyt

4400 - Kausi 1
CDON.com
CDON.com
19.95 €
4400 - Kausi 2
CDON.com
CDON.com
19.95 €
4400 - Kausi 3
CDON.com
CDON.com
17.95 €
4400 - Kausi 4
CDON.com
CDON.com
17.95 €
4400 - Kaudet 1-4
CDON.com
CDON.com
69.95 €