Sarjaseuraaja

Suosituimmat amerikkalaiset tv-sarjat

Sarjaseuraaja > Tv-sarjat > Fantasia/scifi > 4400 > Henkilöt

4400 - Henkilöt

Dennis Ryland

Mukana 1. ja 3. kaudella sekä jaksoissa 2.12 ja 2.13. Dennis Ryland on Seattlen NTAC:n johtaja ja hänen alaisiaan ovat mm. Diana, Tom ja Marco. Hän suhtautuu epäilevästi 4400:aan ja kehittää heitä vastaan voimat poistavan rokotteen. Hänen juonensa kuitenkin paljastuu ja hän joutuu muiden johtavassa asemassa olevien kanssa oikeuden eteen. 3. kaudella Ryland työskentelee

Diana Skouris

Diana Skouris on NTAC:n agentti ja työskentelee Tomin parina. Diana adoptoi erään 4400:sta, Maian. Hänellä on lyhytaikainen suhde Marcoon. Hän on ollut kihloissa erään Joshin kanssa. 3. kaudella Diana löytää tosirakkauden. Dianan suhde sisareensa Apriliin on monimutkainen.

Isabelle Tyler

Isabelle Tyler on Lilyn ja Richardin lapsi, joka syntyy 1. ja 2. kauden välissä. Lily tuli raskaaksi sinä aikana, kun oli kadoksissa. Monet uskovat, että Isabelle on lähetetty takaisin tärkeästä syystä. Hänellä on paljon voimia, mm. telepaattinen kommunikointi vanhempiensa kanssa, telepaattinen manipulointi, materian tuottaminen, haavoittaminen, itsensäparannus, telekineesi, näyt, thermokineesi ja nopea oppiminen. Shawnin voima ei toimi häneen. Matthew Ross kertoo hänelle tämän tehtävästä Maan päällä 3. kaudella.

Jordan Collier

Mukana jaksoissa 1.03 - 2.06, 2.13, 3.10, 3.11 ja 3.12. Jordan Collier kuuluu 4400:aan. Hänen voimansa on henkiinherääminen. Ennen katoamistaan vuonna 2002 hän oli kiinteistöalan moguli. Palatessaan hän kirjoittaa kirjan ja perustaa 4400-keskuksen. Hän on Shawnin oppi-isä. Hänet salamurhataan 2. kaudella, mutta hänestä on havaintoja elossa.

Kyle Baldwin

Kyle Baldwinin oli tarkoitus olla yksi 4400:sta, mutta Shawn työnsi hänet syrjään ja katosi itse. Kyle on Tomin poika. Kyle oli koomassa kunnes Shawn palasi parantamaan hänet. Hänen sisällään oli joku tulevaisuudesta, joka ilmoitti Tomille 4400:n tarkoituksen.

Maia Rutledge

Maia Rutledge kuuluu 4400:aan. Hänen voimansa on tulevaisuuden ennustaminen. Hän katosi vuonna 1946 8-vuotiaana ja on nuorin 4400:sta. Diana adoptoi Maian 2. kauden alussa. Maia alkaa kirjoittaa näkyjään päiväkirjaan. Hän myös kertoo Dianaa ja hänen läheisiään koskevia ennustuksia, hyviä ja pahoja. Maia käy koulua 4400-keskuksessa.

Marco Pacella

Marco Pacella on NTAC:n teoria-asiantuntija. Hänellä on suhde Dianan kanssa. Hän pääsee myös lukemaan Maian päiväkirjasta, miten ja milloin hän tulee kuolemaan.

Nina Jarvis

Mukana 2. ja 3. kaudella. Nina Jarvis ottaa johdon NTAC:issa Dennis Rylandin jälkeen. Nina joutuu vähän aikaa olemaan poissa töistä ampumahaavan takia.

Richard Tyler

Richard Tyler kuuluu 4400:aan. Hänen voimansa on telekenisia, joka aktivoituu vasta 2. kauden lopussa. Hän katosi vuonna 1951 29-vuotiaana. Ennen katoamistaan Richard oli hävittäjälentäjä Korean sodassa. Hänellä oli suhde valkoisen Lily Bonhamin kanssa, mikä aiheutti hänelle ongelmia. Palattuaan hän aloittaa suhteen naisen tyttärentyttären Lily Mooren kanssa ja he saavat Isabellen. Richard vastustaa kauan 4400-keskukseen menemistä, mutta on lopulta sen johdossa yhdessä Shawnin kanssa.

Shawn Farrell

Shawn Farrell kuuluu 4400:aan. Hänen voimansa on parantaminen ja elämänvoiman hävittäminen. Shawn katosi vuonna 2001 17-vuotiaana. Häntä ei pitänyt alunperin siepata, mutta hän esti Kylen katoamisen ja joutui itse tulevaisuuteen. Hän kiinnostui veljensä Dannyn tyttöystävästä Nikkistä, ja joutui ison riidan jälkeen menemään 4400-keskukseen. Siellä hän on Collierin oikea käsi ja ottaa johdon miehen kadottua. 3. kaudella Shawn aloittaa suhteen aikuiseksi kasvaneen Isabellen kanssa.

Tom Baldwin

Tom Baldwin on NTAC:n agentti ja työskentelee Dianan parina. Hänellä on poika Kyle, joka on koomassa ennen 4400:sten tuloa. Hänen sisarenpoikiaan ovat Shawn ja Danny Farrell. Tom aloittaa suhteen Alanan kanssa naisen luomassa virtuaalitodellisuudessa. Tom on hyvin huolissaan Shawnista, kun tämä ei käy enää kotonaan vaan asuu 4400-keskuksessa.Seuraava jakso

Suomessa Päättynyt

USA:ssa Päättynyt

4400 - Kausi 1
CDON.com
CDON.com
19.95 €
4400 - Kausi 2
CDON.com
CDON.com
19.95 €
4400 - Kausi 3
CDON.com
CDON.com
17.95 €
4400 - Kausi 4
CDON.com
CDON.com
17.95 €
4400 - Kaudet 1-4
CDON.com
CDON.com
69.95 €