Sarjaseuraaja

Suosituimmat amerikkalaiset tv-sarjat

Sarjaseuraaja > Tv-sarjat > Komedia > 30 Rock > Näyttelijät

30 Rock - Näyttelijät

Alec Baldwin "Jack Donaghy" IMDB

Alexander Rae Baldwin III syntyi 3. huhtikuuta 1958 Massapequassa, Long Islandilla. Hän oli naimisissa Kim Basingerin kanssa ja heillä on tytär Addie (s. 1995). Alecin veljet William, Stephen ja Daniel ovat myös kuuluisia näyttelijöitä. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Pientä säätöä, My Sister's Keeper, Taalat taskuun, Dick & Jane, Juoksee saksien kanssa, Elizabethtown, Lentäjä, The Good Shepherd ja The Departed. Alec on vieraillut mm. tv-sarjoissa Will & Grace, Muodon vuoksi ja Frendit.

Jack McBrayer "Kenneth Parcell" IMDB

Jack McBrayer syntyi 27. toukokuuta 1973 Maconissa, Georgiassa. Jack on näytellyt mm. elokuvissa Kissat ja koirat - Katti Katalan kosto, Spring Breakdown, Forgetting Sarah Marshall, Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby ja Walk Hard: The Dewey Cox Story sekä vieraillut mm. tv-sarjassa Sukuvika. Hän sai myös oman spin-off sarjan 30 Rock: Kenneth the Webpage.

Jane Krakowski "Jenna Maroney" IMDB

Jane Krajkowski syntyi 11. lokakuuta 1968 Parsippanyssa, New Jerseyssa. Hän on kihloissa Robert Godleyn kanssa ja heillä on poika Bennett (s. 2011). Jane tunnetaan roolistaan Ally McBeal -sarjassa. Jane on näytellyt mm- elokuvissa The Rocker, Pretty Persuasion, Alfie, Kiviset ja Soraset: Viva Rock Vegas ja Mrs. Winterbourne sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Kova laki: Erikoisyksikkö, Everwood, Aikavaras ja Another World.

Judah Friedlander "Frank Rossitano" IMDB

Judah Friedlander syntyi 16. maaliskuuta 1969 Gaithersburgissa, Marylandissa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Cabin Fever 2: Spring Fever, Polly tuli kuvioihin, The Wrestler - Painija, Tähtivieras Dave, Date Movie ja The Darwin Awards. Judah on vieraillut mm. tv-sarjoissa Flight of the Conchords, Jäitä hattuun ja Spin City.

Katrina Bowden "Cerie Xerox" IMDB

Katrina Bowden syntyi 19. syyskuuta 1988 Wyckoffissa, New Jerseyssä. Hän on naimisissa muusikko Ben Jorgensenin kanssa. Katrina on näytellyt mm. elokuvissa Piranha 3DD, American Pie: Luokkakokous, Tucker and Dale vs Evil, The Shortcut ja Sex Drive sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Kolme miestä ja tyttö (New Girl), Ruma Betty, Vihjeet hukassa ja Kova laki: Erikoisyksikkö.

Keith Powell "James Spurlock" IMDB

Keith Powell opiskeli New Yorkin yliopiston Tisch School of the Artsissa ja asuu nykyään Brooklynissa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Armless, Night at the Museum 2, sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Reno 911!, Kova laki ja Kova laki: Rikollinen mieli.

Scott Adsit "Pete Hornberger" IMDB

Scott Adsit syntyi 26. marraskuuta 1965 Northbrookissa, Illinoisissa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Ilmiantaja!, Mr. Woodcock, Be Cool, Mela kateissa, Terminaali ja The Italian Job. Scott on vieraillut mm. tv-sarjoissa Life on Mars, Kova laki: Erikoisyksikkö, Siskoni on noita, Alias, C.S.I. Miami, Monk ja Veljemme on nero.

Tina Fey "Liz Lemon" IMDB

Elizabeth Stamatina Fey syntyi 18. toukokuuta 1970 Upper Darbyssa, Pennsylvaniassa. Hän on naimisissa Jeff Richmondin kanssa ja heillä on tytär Alice (s. 2005). Tina tunnetaan parhaiten Saturday Night Livesta. Hän on käsikirjoittaja ja näyttelijä. Tina on näytellyt mm. elokuvissa Date Night, Valehtelemisen sietämätön keveys, Baby Mama ja Mean Girls.

Tracy Morgan "Tracy Jordan" IMDB

Tracy Morgan syntyi 10. marraskuuta 1968 Bronxissa, New Yorkissa. Hän on naimisissa Sabinan kanssa, mutta he ovat hakeneet eroa. Heillä on lapset Gitrid (s. 1986), Malcolm (s. 1988) ja Tracy Jr.(s. 1992). Tracy on stand-up koomikko ja tunnetaan parhaiten Saturday Night Livesta. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Death at a Funeral, Cop Out, Superhero Movie, Luunmurskaajat ja Head of State.Seuraava jakso

Suomessa Sub ti 30.06.2015 klo 19.30
7.1 The Beginning of the End

USA:ssa Päättynyt

Viralliset sivut

30 Rock - Kausi 1
CDON.com
CDON.com
9.95 €
30 Rock - Kausi 2
CDON.com
CDON.com
9.95 €
30 Rock - Kausi 3
CDON.com
CDON.com
12.95 €
30 Rock - Kausi 4
CDON.com
CDON.com
16.95 €
30 Rock - Kausi 5
CDON.com
CDON.com
19.95 €
30 Rock - Kausi 6
CDON.com
CDON.com
21.95 €