Sarjaseuraaja

Suosituimmat amerikkalaiset tv-sarjat

Sarjaseuraaja > Tv-sarjat > Komedia > 30 Rock > Henkilöt

30 Rock - Henkilöt

Cerie Xerox

Cerie Xerox on Lizin nuori ja hyvännäköinen assistentti, johon kaikki miehet ihastuvat. Liz ei hyväksy hänen tapaansa pukeutua paljastavasti. Cerien unelma on mennä rikkaisiin naimisiin ja suunnitella käsilaukkuja. Hän kihlautuukin 1. kaudella Arisin kanssa.

Frank Rossitano

Frank Rossitano on yksi TGS:n käsikirjoittajista. Hänellä on aina päässään rekkamiehen lippis, jossa lukee jotain hauskaa. Frank asuu äitinsä kanssa. Hän pitää Tracyn elokuvista ja onkin ainut, joka innostui Tracyn liittyessä sarjaan. Frank vaikuttaa älykkäältä, mutta Liz ja Pete kutsuvat häntä usein idiootiksi.

Jack Donaghy

Jack Donaghy tulee The Girlie Show'n johtoon ja hankkii päätähdeksi Tracyn. Jack lahjoo testikatsojat äänestämään uudeksi sarjan nimeksi TGS with Tracy Jordan. Kukaan ei pidä Jackista. Jackilla on mutkikas rakkauselämä, johon kuuluu ex-vaimo, pari ex-kihlattua ja useita suhteita julkkisnaisiin. Hän on konservatiivinen republikaani, joka uskoo kapitalismiin.

James Spurlock

James "Toofer" Spurlock on TGS:n käsikirjoittaja, joka on opiskellut Harvardissa. Hän on usein eri mieltä Tracyn ja Frankin kanssa. Toofer ei halua olla tyypillinen mustan kulttuurin edustaja. Hän inhoaa lempinimeään.

Jenna Maroney

Jenna Maroney oli The Girlie Show'n tähti, kunnes Tracy vei hänen paikkansa. Hän tapasi Lizin opiskellessaan Northwesternin yliopistossa. Jennalla on ollut suhteita moniin miehiin, mutta on yhä sinkku. Hänellä on jatkuva tarve saada huomiota. Jennaa pidetään turhamaisena ja itsekeskeisenä, joskus myös tyhmänä blondina.

Kenneth Parcell

Kenneth Ellen Parcell on NBC page, mikä tarkoittaa nuorta NBC:llä työskentelevää henkilöä. Paikka on hyvin haluttu matalasta palkasta huolimatta. Kennethin paras ystävä on hänen äitinsä. Hän tekee aina työnsä innoissaan, mikä ihmetyttää monia. Kennethistä tuleekin Tracyn juoksupoika. Kenneth osaa useita kieliä ja myös takaperin puhuminen onnistuu. Kennethin ikä on usein vitsin aihe. Hän ideoi usein erikoisia tv-sarjoja.

Liz Lemon

Elizabeth Miervaldis "Liz" Lemon halusi käsikirjoittajaksi idolinsa Rosemary Howardin takia. Liz ja Jenna tutustuivat elettyään kämppiksinä Chicagossa. He ideoivat The Girlie Show'n, jonka NBC viimein osti tv-sarjaksi. Liz on sinkku, mutta haluaisi perheen. Hän on poikatyttö ja nörtti, eikä aina kovin sosiaalinen. Liz ei siedä epäoikeudenmukaisuutta. Hänen parhaita ystäviään ovat Pete ja Jenna. Lizin hahmo muistuttaa monella tapaa näyttelijä Tina Feyta.

Pete Hornberger

Pete Hornberger on TGS:n tuottaja. Hänellä oli aiemmin ura jousiampujana. Pete on Lizin hyvä ystävä. Hän on naimisissa Paulan kanssa ja heillä on viisi lasta. Pete on valmis mihin tahansa pitääkseen vaimonsa tyytyväisenä. Pete vihaa Jennaa ja yrittää jatkuvasti keksiä uusia tapoja kiusata häntä.

Tracy Jordan

Ogbert "Tracy" Jordan on entinen elokuvatähti, jonka ura lähti laskuun hankalan käytöksen vuoksi. Sarjan alussa Jack vaatii Liziä ottamaan Tracyn The Girlie Show'n päätähdeksi ja sarjan nimeksi tulee TGS with Tracy Jordan. Tracya pidetään hieman tyhmänä, itsekeskeisenä primadonnana. Tracy on naimisissa Angien kanssa ja heillä on kaksi poikaa. Tracy pitää itseään Kennethin mentorina ja teettää hänellä kaikenlaista hommaa.Seuraava jakso

Suomessa Sub ti 30.06.2015 klo 19.30
7.1 The Beginning of the End

USA:ssa Päättynyt

Viralliset sivut

30 Rock - Kausi 1
CDON.com
CDON.com
9.95 €
30 Rock - Kausi 2
CDON.com
CDON.com
9.95 €
30 Rock - Kausi 3
CDON.com
CDON.com
12.95 €
30 Rock - Kausi 4
CDON.com
CDON.com
16.95 €
30 Rock - Kausi 5
CDON.com
CDON.com
19.95 €
30 Rock - Kausi 6
CDON.com
CDON.com
21.95 €