Sarjaseuraaja

Suosituimmat amerikkalaiset tv-sarjat

Sarjaseuraaja > Tv-sarjat > Rikos > 24 > Näyttelijät

24 - Näyttelijät

Carlos Bernard "Tony Almeida" IMDB

Carlos Bernard Papierski syntyi 12.10.1962 Evanstonissa, Illianoisissa. Hän on naimisissa Sharisse Bakerin kanssa ja heillä on yksi tytär (s. 2003). Hän on näytellyt mm. elokuvissa Babylon 5: Aseveljet (A Call to Arms) ja The Killing Jar sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Walker, Texasista (Walker, Texas Ranger), Tunteita ja tuoksuja (The Young and the Restless), Sunset Beach ja Silkkiä ja luoteja (Silk Stalkings).

Cherry Jones "Allison Taylor" IMDB

Cherry Jones syntyi 21. marraskuuta 1956 Parisissa, Tennesseessä. Hän on työskennellyt myös palon teatterissa ja voittanut mm. Tonyn. Cherry on näytellyt mm. elokuvissa New Year's Eve, Majava, Amelia, Erin Brockovich, Hevoskuiskaaja, Swimmers, Ocean's Twelve, Signs ja Kylä. Hän on vieraillut mm. tv-sarjoissa West Wing, Frasier ja Kovaa peliä Bostonissa.

D.B. Woodside "Wayne Palmer" IMDB

David Bryan Woodside syntyi 25. heinäkuuta 1969 New York Cityssä. Hän seurustelee Golden Brooksin kanssa ja heillä on tytär Dakota (s. 2009). D.B. on näytellyt mm. elokuvissa The Inheritance, Mississippi Damned ja Rakkauden oireita sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Harkittu murha, Samaa sukua, Hellcats, Monk, Castle, Rakkauden anatomia, Paljastavat valheet, Greyn anatomia, C.S.I., Buffy, vampyyrintappaja, C.S.I. Miami ja Num3rot.

Dennis Haysbert "David Palmer" IMDB

Dennis Dexter Haysbert syntyi 2.6.1954 San Mateossa, Kaliforniassa. Hän erosi vaimostaan Lynn Griffithista v. 2001, jonka kanssa hänellä on 2 lasta, Charles ja Katharine. Hän on ollut naimisissa myös kerran aikaisemmin. Dennis on näytellyt mm. elokuvissa Merijalkaväen mies (Jarhead), Ticker, Kaukana taivaasta (Far From Heaven), Rakkaudessa ja koripallossa (Love & Basketball), Pallo hukassa 1 ja 2 (Major League), Oikukkaat sydämet (Random Hearts) ja Ajojahti (Heat) sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Äärirajoilla (The Outer Limits), Dallas, Harryn lakitupa (Night Court) ja Taisteluplaneetta Galactica (Galactica 1980).

Elisha Cuthbert "Kim Bauer" IMDB

Elisha Ann Cuthbert syntyi 30.11.1982 Calgaryssa, Kanadassa. Seurusteli pitkään Trace Ayalan kanssa, mutta erosi hänestä 2005. Ennen näyttelijänuraansa Elisha toimi mallina. Hän on näytellyt mm. elokuvissa House of Wax, The Girl Next Door, Rakkautta vain (Love Actually) ja Old School sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Pelottaako? (Are You Afraid of the Dark?) ja Largo Winch.

Glenn Morshower "Aaron Pierce" IMDB

Glenn Bennett syntyi 24. huhtikuuta 1959 Dallasissa, Teksasissa. Hän on naimisissa Carolynin kanssa ja heillä on 2 lasta. Glenn on näytellyt mm. elokuvissa Rogue Assassin, Moneyball, Transformers: Kuun pimeä puoli, X-Men: First Class, Psychic Experiment ja Vuohia tuijottavat miehet sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Kasarmin naiset, Paljastavat valheet, Greyn anatomia, Unelmien kentät (Friday Night Lights) ja Mental.

Gregory Itzin "Charles Logan" IMDB

Gregory Itzin syntyi 20. huhtikuuta 1948 Washingtonissa. Hän on naimisissa Judien kanssa ja heillä on lapset Will (s. 1983) ja Julia (s. 1986). Gregory on näytellyt mm. elokuvissa Vallan kääntöpuoli, The Change-Up, L.A., I Hate You, Lainkuuliainen kansalainen ja Adaptation. Minun versioni. Hän on vieraillut mm. tv-sarjoissa Täydelliset naiset, Big Love, Mentalist, Näkijä, Oikeus ja kohtuus, Ilman johtolankaa, C.S.I., O.C. ja NCIS rikostutkijat.

James Morrison "Bill Buchanan" IMDB

James Morrison syntyi 21.4.1954 Bountifulissa, Utahissa. Hän on naimisissa Riad Galayinin kanssa ja heillä on poika Seamus (s. 1999). James on näytellyt mm. elokuvissa Merijalkaväen mies (Jarhead), Amerikka aseiden armoilla (American Gun) ja Epäilyksen varjo (Shadow of Doubt) sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Todistettavasti syyllinen (Cold Case), Pahan tytär (Point Pleasant), CSI Miami, West Wing, Mullan alla (Six Feet Under), Salaiset kansiot (The X Files) ja Frasier.

Jude Ciccolella "Mike Novick" IMDB

Richard Jude Ciccolella syntyi 1947 Nassau Countyssa, New Yorkissa. Hän on naimisissa näyttelijä Sylva Kelegianin kanssa. Jude on näytellyt mm. elokuvissa World Trade Center, Sin City, Million Dollar Baby, Mantsurian kandidaatti (The Manchurian Candidate), Terminaali (The Terminal), Daredevil ja Naapuri kuin painajainen (Flawless). Hän on vieraillut mm. tv-sarjoissa Lapsuuteni luuserina (Everybody Hates Chris), CSI New York, Kate ja Allie, NYPD Blue ja Teho-osasto (ER).

Kiefer Sutherland "Jack Bauer" IMDB

Kiefer William Frederick Dempsey George Rufus Sutherland syntyi 21.12.1966 Lontoossa, Englannissa. Hän on naimisissa Kelly Winnin kanssa, mutta he ovat hakeneet eroa. Hänellä on tytär Sarah edellisestä avioliitostaan Camelia Kathin kanssa. Kiefer on näytellyt mm. elokuvissa The Sentinel ? salaliitto, Phone Booth, Taking Lives, Ovi menneisyyteen (Behind the Red Door), Kolme muskettisoturia (The Three Musketeers), Kunnian miehiä (A Few Good Men), Artikla 99 (Article 99), The Lost Boys ja Stand by Me ? viimeinen kesä.

Kim Raver "Audrey Raines" IMDB

Kimberly Jayne Raver syntyi 15.3.1969 New Yorkissa. Hän on naimisissa Manuel Boyerin kanssa ja heillä on poika Luke (s. 2002). Kim näytteli 4 kautta Hädän hetkellä (Third Watch) ja 2 kautta Lipstick Jungle tv-sarjoissa. Hän on vieraillut mm. tv-sarjoissa Greyn anatomia, Spin City, Kova laki (Law & Order), Oikeus ja kohtuus (The Practice), Teho-osasto (ER), Central Park West ja Diili (The Apprentice).

Mary Lynn Rajskub "Chloe O'Brian" IMDB

Mary Lynn Rajskub syntyi 22.6.1971 Detroitissa, Michiganissa. Hänen juurensa on Tsekissä. Mary on naimisissa Matthew Rolphin kanssa ja heillä on poika Valentine (s. 2008). Mary esiintyy myös stand-up koomikkona. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Little Miss Sunshine, Palomuuri (Firewall), Blondin kosto 2 (Legally Blonde 2: Red, White & Blonde), Sweet Home Alabama, Punch-Drunk Love - Rakkauden värit, Road Trip, Man on the Moon, Magnolia ja Dude, Where's My Car? sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Gilmore Girls, Ammu vaan! (Just Shoot Me!) ja Veronican salaisuudet (Veronica's Closet).

Penny Johnson "Sherry Palmer" IMDB

Penny Johnson syntyi 14. maaliskuuta 1961 ja hän on naimisissa Gralin Jeraldin kanssa. Heillä on tytär Danyel (s. 1982/1983). Penny on näytellyt vakituisesti tv-sarjoissa Castle ja October Road. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Matkalla tuhoon 9/11, Rent, Tahallisesti ja tarkoituksella, Rajaton valta ja What's Love Got to Do with It sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa 4400, NCIS rikostutkijat, Teho-osasto, Bones, Eve ja Enkelin kosketus.

Reiko Aylesworth "Michelle Dessler" IMDB

Reiko Aylesworth syntyi 9.12.1972 Chicagossa, Illianoisissa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Shooting Vegetarians, The Last Full Measure, Man on the Moon ja Sinulle on postia (You've Got Mail) sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa CSI, Ed, West Wing, Kova laki: Erikoisyksikkö (Law & Order: Special Victims Unit) ja Hyvin salainen agentti (Now and Again).

Roger R. Cross "Curtis Manning" IMDB

Roger R. Cross syntyi 19. lokakuuta 1969 Christianassa, Jamaikalla. Hän seurustelee Josephine Jacobin kanssa ja hänellä on yksi poika. Roger on näytellyt mm. elokuvissa Re-Kill, Päivä jona maailma pysähtyi, Mad Money - Hulluna rahaa, World Trade Center, Riddickin aikakirja ja X-Men 2 sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Chuck, Fringe - rajamailla, The Guard, L-koodi, NCIS rikostutkijat ja 4400.Seuraava jakso

Suomessa Päättynyt

USA:ssa Päättynyt

Viralliset sivut

24 - Kausi 1
CDON.com
CDON.com
17.95 €
24 - Kausi 2
CDON.com
CDON.com
17.95 €
24 - Kausi 3
CDON.com
CDON.com
17.95 €
24 - Kausi 4
CDON.com
CDON.com
19.95 €
24 - Kausi 5
CDON.com
CDON.com
19.95 €
24 - Kausi 6
CDON.com
CDON.com
19.95 €
24 - Kausi 7
CDON.com
CDON.com
19.95 €
24 - Kausi 8
CDON.com
CDON.com
19.95 €
24 - Redemption
CDON.com
CDON.com
5.95 €
24 - Kausi 9
CDON.com
CDON.com
21.95 €