Sarjaseuraaja

Suosituimmat amerikkalaiset tv-sarjat

Sarjaseuraaja > Tv-sarjat > Rikos > 24 > Henkilöt

24 - Henkilöt

Aaron Pierce

Kaudet 1-7. Aaron Pierce on erikoisagentti ja presidentin lähimpiä työntekijöitä. Hänellä on yksi poika, joka palvelee merivoimissa. Hän on läheinen Martha Loganin kanssa ja suojelee tätä 6. kaudella.

Allison Taylor

Kaudet 7-8. Allison Taylor on Yhdysvaltain ensimmäinen naispuolinen presidentti. Taylor on idealisti, joka joutuu kohtaamaan todellisen maailman uhat. Hänellä on myös aviomies Henry ja poika Roger, joka menehtyy 7. kauden alussa.

Audrey Raines

Kaudet 4-6. Audrey Raines on puolustusministeri James Hellerin tytär. Hän on naimisissa Paul Rainesin kanssa, mutta tapailee Jackia 4. kaudella. 5. kaudella hän yllättyy nähdessään Jackin elossa. Hän työskentelee CTU:ssa puolustusministeriön asialla.

Bill Buchanan

Kaudet 4-8. Bill Buchanan toimii CTU:n johtajana. Hän oli aikaisemmin tietoanalyytikko. Bill oppii tuntemaan Jackin tavat ja yrittää yleensä auttaa häntä selviämään tehtävästään. Bill on naimisissa Karen Hayesin kanssa.

Charles Logan

Kaudet 4-6, 8. Charles Logan on varapresidentti 4. kaudella ja joutuu presidentin vastuulliseen tehtävään tuhoisan lento-onnettomuuden jälkeen. 5. kaudella hän on virallisesti presidentti ja joutuu toimimaan jälleen vaarallisessa tilanteessa kansan parhaaksi. Hän on naimisissa Marthan kanssa.

Chloe O'Brian

Kaudet 3-8. Chloe O'Brian on CTU:n tietokone-ekspertti ja työskentelee paljon yhteistyössä Edgarin kanssa. Hän joutuu harvoin kenttätehtäviin. Hänestä tulee Jackin uskottu sen jälkeen kun mies pelastaa Chloen ystävän 4. kaudella. Hänet erotettiin CTU:sta Jackin auttamisen takia, mutta hänet kutsutaan pian takaisin kun apua tarvitaan. Chloella on ex-mies Morris.

Curtis Manning

Kaudet 4-6. Curtis Manning on CTU:n kenttäagentti. Hän johtaa usein iskuryhmää ja on Jackin tukijoukkona. Curtis on työskennellyt aikaisemmin Bostonissa. Hänellä on ikävä yhteys terroristi Al-Assadiin, joka paljastuu 6. kaudella.

David Palmer

Kaudet 1-5. David Palmer oli ehdolla presidentiksi 1. kaudella ja sai paikan. Hän jätti virkansa 3. kaudella, mutta palasi uuden presidentin neuvonantajaksi 4. kaudella. David oli naimisissa Sherryn kanssa ja heillä on kaksi lasta, Keith ja Nicole. Häntä vastaan juoniteltiin paljon, mutta Jack onneksi pelasti tilanteen. Hänen luotetuimmat työntekijänsä ovat Mike ja Aaron. Davidilla oli 3. kaudella suhde lääkäriinsä Anne Packardiin. Hän on Jackin hyvä ystävä. Palmer murhataan 5. kauden alussa.

Jack Bauer

Jack Bauer on CTU:n agentti ja sarjan päähenkilö. Hän on naimisissa Terin kanssa ja heillä on tytär Kim. Joka kaudella Jack saa erilaisen tehtävän ja usein juuri hänestä riippuu USA:n tulevaisuus. Hän on menettänyt kausien saatossa paljon, eivätkä hänen naissuhteensa terroristi Nina Myersiin, terroristin sisar Kate Warneriin, terroristin tyttöystävä Claudia Salazariin, työnantajansa tyttäreen Audrey Rainesiin ja yksinhuoltajaäiti Diane Hexleyhin ole onnistuneet. Usein myös Jackin oma työpaikka on kääntynyt häntä vastaan ja hän on jopa lavastanut oman kuolemansa. Jack taivuttaa sääntöjä ja on valmis uhraamaan muutaman ihmisen satojen tuhansien pelastamiseksi.

Kim Bauer

Kaudet 1-3, 5, 7, 8. Kim Bauer on Jackin tytär. 1. kaudella hän joutuu kidnappauksen kohteeksi, mutta palaa myöhemmin töihin CTU:hun. Kimillä ei ole ollut onnea ystävien ja miesten valinnassa.

Michelle Dessler

Kaudet 2-4 ja jakso 5.01. Michelle Dessler on CTU:n agentti. Hän toimii Internet-protokollan valvojana. Michellellä on suhde Tony Almeidaan. Hän toimii 3. ja 4. kaudella CTU:n johdossa. Hän on Bill Buchananin hyvä ystävä. Hän menehtyy autopommiin 5. kauden alussa.

Mike Novick

Mike Novick on presidentin neuvonantaja. Hän on heidän tukenaan vaikeissa päätöksissä. Hänen ja Jackin välillä on luottamus, joka menee joskus presidentinkin edelle.

Sherry Palmer

Kaudet 1-3. Sherry Palmer on Davidin vaimo, mutta he eroavat 1. kauden lopussa. Heillä on kaksi lasta, Nicole ja Keith. Sherry on häikäilemätön ja tekee mitä tahansa saadakseen haluamansa. Hänellä on paljon suhteita vaikutusvaltaisiin henkilöihin, eikä epäile kiristää ketään tarpeen tullen. David pyytää Sherryn avuksi 3. kaudella, mutta myöhemmin joutuu keksimään hänelle alibin.

Tony Almeida

Kaudet 1-5, 7. Tony Almeida on CTU:n agentti. Hän on myös päässyt välillä johtoasemaan. Tony on toiminnan mies, aivan kuin Jack. Hän ihastuu työkaveriinsa Michelle Dessleriin 3. kaudella ja he menevät naimisiin. Michelle kuitenkin jättää Tonyn tämän jouduttua vankilaan ja aloitettua juomisen. Tony on kouluttautunut erityisesti tietoliikenteen asiantuntijaksi. Hänen uskotaan menehtyneen 5. kaudella Hendersonin pistämän lääkeruiskun myrkkyyn, mutta palaa kuitenkin sarjaan myöhemmin.

Wayne Palmer

Kaudet 3, 5 ja 6. Wayne Palmer on Davidin veli ja tulee hänen neuvonantajakseen 3. kaudella. Wayne on entinen merijalkaväen sotilas. Hänellä on suhde entisen työnantajansa vaimoon, mikä aiheuttaa ongelmia Davidille ja Sherrylle. 5. kaudella Wayne yrittää selvittää, kuka hänen veljensä murhasi. 6. kaudella hän on Yhdysvaltojen presidentti.Seuraava jakso

Suomessa Päättynyt

USA:ssa Päättynyt

Viralliset sivut

24 - Kausi 1
CDON.com
CDON.com
17.95 €
24 - Kausi 2
CDON.com
CDON.com
17.95 €
24 - Kausi 3
CDON.com
CDON.com
17.95 €
24 - Kausi 4
CDON.com
CDON.com
19.95 €
24 - Kausi 5
CDON.com
CDON.com
19.95 €
24 - Kausi 6
CDON.com
CDON.com
19.95 €
24 - Kausi 7
CDON.com
CDON.com
19.95 €
24 - Kausi 8
CDON.com
CDON.com
19.95 €
24 - Redemption
CDON.com
CDON.com
5.95 €
24 - Kausi 9
CDON.com
CDON.com
21.95 €