Sarjaseuraaja

Suosituimmat amerikkalaiset tv-sarjat

Sarjaseuraaja > Uutiset > Uutuussarjat

Uutiset

Vuoden 2015 uutuussarjat Suomessa

Uutista päivitetään pitkin vuotta. Jos bongaat uutisen uudesta sarjasta, jota täällä ei näy, niin vinkkaa vieraskirjassa!

Rouva ministeri (Madam Secretary)

Yhdysvaltojen ulkoministeri menehtyy lentoturmassa, jolloin presidentti (Keith Carradine) pyytää CIA-analyytikko Elizabeth McCordia (Téa Leoni) astumaan tehtävään. Sarjassa näyttelee myös Rakkauden anatomiasta tuttu Tim Daly. USA:ssa on meneillään 1. kausi.
Alkoi MTV3:lla 1.1.2015 klo 21.00.

The McCarthys

Bostonissa asuva McCarthyjen klaani on urheilusuku henkeen ja vereen. Perheen pää Arthur (Jack McGee) on koripallovalmentaja Cardinal Henniganin lukiossa ja päättää ottaa vähemmän atleettisen poikansa Ronnyn (Tyler Ritter) apulaisekseen. Muut sisarukset eivät ole mielissään asiasta. Sarjassa näyttelee mm. Ensisilmäyksellä-sarjan Alyson Hannigan. USA:ssa on meneillään 1. kausi.
Alkoi MTV3:lla 6.1.2015 klo 01.40

Villi ja vapaa (Undateable)

Danny Burton (Chris D'Elia) on kolmekymppinen sinkku, joka ei halua sitoutua. Uusi kämppis Justin (Brent Morin) tuo Dannyn elämään uusia ystäviä: nörtti Burski (Rick Glassman), outo Shelly (Ron Funches) ja juuri kaapista tullut Brett (David Fynn) vaikuttavat olevan tyyppejä, joita kukaan ei halua deittailla. USA:ssa sarjaan on tilattu 2. kausi.
Alkoi MTV3:lla 7.1.2015 klo 01.25

Scorpion

Eräs maailman älykkäimmistä ihmisistä, Walter O'Brien (Elyes Gabel), saa ryhmänsä kanssa tehtäväkseen muodostaa Scorpionin, jolla voidaan vastustaa korkean tason rikollisuutta. Ryhmään kuuluvat myös tilastonero Sylvester Dodd (Ari Stidham), laiteasiantuntija Happy Quinn (Jadyn Wong) ja psykologi Toby Curtis (Eddie Kaye Thomas). Tarjoilija Paige Dineen (Katharine McPhee) auttaa ryhmää kommunikoimaan tavallisten ihmisten kanssa. USA:ssa on meneillään 1. kausi.
Alkoi Subilla 7.1.2015 klo 23.00.

True Detective

Sarjassa kaksi Louisianan poliisin etsivää (Matthew McConaughey ja Woody Harrelson) tutkivat mysteeristä murhaa vuonna 1995. Juttua selvitellään vielä 17 vuoden päästä, jolloin entisiä poliiseja pyydetään käymään jutun tutkintaa läpi pala palalta. USA:ssa sarjaan on tilattu 2. kausi.
Alkoi YLE TV2:ssa 9.1.2015 klo 21.00.

NYC 22

Sarjassa seurataan NYPD:n alokaspoliiseja. Mukana ovat mm. entinen reportteri Ray Harper (Entouragesta tuttu Adam Goldberg) ja Irakissa taistellut Jennifer Perry (Leelee Sobieski). USA:ssa sarjaa tehtiin 13 jaksoa.
Alkoi Herolla 10.1.2015 klo 18.00.

Muodin huipulle Allstars (Project Runway Allstars)

Muodin huipulle -sarjan spin-off. Aiemmilla kausilla pudonneet kilpailijat saavat uuden mahdollisuuden ja kovan vastuksen toisistaan. Sarjaa juontaa malli Angela Lindvall.
Alkoi AVAlla 12.1.2015 klo 21.00

Firma (The Firm)

Sarja on jatko-osa samannimiseen elokuvaan ja John Grishamin kirjaan. Sarjassa eletään aikaa 10 vuotta kirjan tapahtumien jälkeen. McDeeren perhe on ollut todistajansuojeluohjelmassa ja palaa nyt vanhoihin kuvioihin. USA:ssa sarjaa tehtiin 1 kausi.
Alkoi YLE TV2:lla 6.2.2015 klo 22.05.

Cult

Toimittaja ja bloggaaja Jeff (Vampyyripäiväkirjoista tuttu Matthew Davis) ja Cult-nimisen rikossarjan tutkija Skye (90210-sarjasta tutttu Jessica Lucas) tutkivat sarjan faneja. He epäilevät, että sarjan fanit tekevät näkemiään rikoksia oikeassa elämässä. Sarjassa näyttelevät myös Veronica Marsista ja Supernaturalista tuttu Alona Tal ja Pako-sarjan Robert Knepper. USA:ssa sarjaa tehtiin 1 kausi.
Alkoi MTV3:lla 13.2.2015 klo 01.00.

Luovat hullut (The Crazy Ones)

Sarja kertoo mainostoimiston arjesta. Copywriter Zach Cropper (James Wolk) on hurmaava ja itsevarma työntekijä Sydney (Sarah Michelle Gellar) ja Simon Robertsin (Robin Williams) omistamassa firmassa. Sarjassa näyttelee myös Edessä uusi elämästä tuttu Hamish Linklater. USA:ssa sarjaa tehtiin 1 kausi.
Alkoi Subilla 16.2.2015 klo 19.30.

Justified

Apulaisseriffi Raylan Givens (Timothy Olyphant) saa siirron kotiseudulleen Kentuckyyn, josta hän luuli paenneensa ikuisiksi ajoiksi. Sarja perustuu Elmore Leonardin novelliin. USA:ssa on meneillään 6. kausi, joka on sarjan viimeinen.
Alkoi Herolla 16.2.2015 klo 21.00.

About a Boy

Will Freeman (David Walton) on menestyvä sanoittaja ja poikamies. Hänen elämänsä muuttuu täysin, kun yksinhuoltaja Fiona (Minnie Driver) ja hänen 11-vuotias poikansa Marcus (Benjamin Stockham) muuttavat naapuriin. Will ja Marcus solmivat erityisen suhteen ja kummallisella tavalla poika auttaa miestä kasvamaan aikuiseksi. Sarja perustuu Nick Hornbyn kirjaan, josta on tehty myös elokuva. USA:ssa sarjaan on tilattu 2. kausi.
Alkoi YLE TV2:ssa 18.2.2015 klo 20.30.

The Leftovers

3 vuotta sitten 140 miljoonaa ihmistä katosi selittämättömästi. Sarja keskiössä on Garveyn perhe, joka asuu New Yorkissa. Isä Kevin (Justin Theroux) on poliisipäällikkö ja hänen vaimonsa Laurie (Rakkauden anatomian Amy Brenneman) on liittynyt kulttiin. Heillä on lapset Tommy (Chris Zylka) ja Jill (Margaret Qualley). USA:ssa sarjaan on tilattu 2. kausi.
Alkaa YLE TV2:ssa 19.3.2015.

Wayward Pines

Idahossa sijaitsevassa pikkukaupungissa on kadonnut kaksi liittovaltion agenttia. Salaisen palvelun agentti Ethan Burke (Matt Dillon) lähetetään etsimään heitä. Sarja perustuu Blake Crouchin kirjaan. USA:ssa sarja alkaa samaan aikaan kuin Suomessa.
Alkaa FOXilla 14.5.2015.

23.02.2015 Kati            Lähde: YLE, MTV, Sub, AVA, Hero